Whiteknights Campus, Reading

PROJECT OVERVIEW

The University of Reading enlisted our help with de-commissioning part of a 1960’s built research faculty at their Whiteknights campus. As well as designing the refurbishment of the basement, ground and first floors, duties also included a survey of the existing structure which brought about the recognition of high levels of asbestos. All works were carried out whilst retaining the existing services and infrastructure to the Bio-science lab, science museum, refectory, lower floors, roof area and all fire escapes.

About This Project

5

CLIENT : University of Reading

5

ARCHITECT : ACR

5

PROJECT VALUE : £800,000

5

CONTRACT DURATION: 2008 – 2009

Get in touch

9 + 5 =

hogan outlet nike air max pas cher louboutin pas cher air jordan pas cher nike air max pas cher air jordan pas cher louboutin pas cher nike air max pas cher louboutin pas cher nike air max pas cher fitflop sandaler udsalg nike air max pas cher fitflop sandaler udsalg nike air max pas cher fitflop sandaler udsalg fitflop sandaler udsalg fitflop sandaler udsalg